Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Een bedrijfsstage bij de FOD Financiën

Datum:

Een vliegende start van hun carrière. U gunt het vast en zeker aan uw kinderen of aan kinderen van vrienden en kennissen. Als geen ander weet u ook dat studies belangrijk zijn, maar ervaring vaak nog veel meer doorweegt. Een interessante bedrijfsstage kan op onze competitieve arbeidsmarkt het verschil maken tijdens de zoektocht naar een toekomstige job.

De FOD Financïen biedt ook dit jaar heel wat interessante en leerzame stageplaatsen aan voor laatstejaars van de humaniora of studenten in hun laatste bachelor- of masterjaar.

Op onze jobsite www.jobfin.be vindt u een overzicht van de aangeboden stageplaatsen bij de verschillende administraties en stafdiensten.

Verder vindt u er ook alle informatie die nodig is voor het indienen van een stageaanvraag. U krijgt er een duidelijk beeld over wat we van de stagiair verwachten en welke taken we hem/haar zullen toevertrouwen. U merkt dat elke stagiair heel wat verantwoordelijkheid zal krijgen en zo een stevige voorbereiding krijgt op een latere job.
 
Aarzel dus niet om uw kinderen of kinderen van vrienden of kennissen te laten kennismaken met ons ruim aanbod. Wie weet, kunnen ze op een dag net als u aan een mooie carrière binnen de FOD beginnen!