Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

FISCONETplus, beste uitgever van professionele content 2022 op het congres Forum for the Future!

Datum:

Met meer dan 70% van de stemmen van de economische beroepen - boekhouders, fiscalisten, gespecialiseerde advocaten, enz. - won FISCONETplus de award in de categorie ‘Beste uitgever van professionele content’.

Inderdaad, onze professionele gebruikers hebben hun vertrouwen getoond in een overheidsdienst die kwaliteitsvolle en efficiënte websites maakt. Deze erkenning vergroot onze motivatie om FISCONETplus verder uit te bouwen en ons aanbod van content en diensten te vervolledigen.

Deze prijs is een beloning voor het werk van de AABEO-teams, maar ook voor onze collega's van de ICT en de overheidsdienst voor wie FISCONETplus de elektronische uitgeverij is.

Op het congres van dit jaar werden de nieuwe gepersonaliseerde diensten van FISCONETplus onder de aandacht gebracht: de creatie van een persoonlijke bibliotheek en content alerts. Onze teams nemen al verschillende jaren deel aan Forum for the Future om er onze professionele gebruikers te ontmoeten.

Het congres Forum for the Future werd gehouden op 9 en 10 mei en is hét jaarlijkse evenement van de economische beroepen: erkende boekhouders, erkende boekhouders - fiscalisten, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren en financiële directeurs.