Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Heropening van de bibliotheek op afspraak

Datum:

Vanaf maandag 17 mei 2021 opent de bibliotheek opnieuw zijn deuren voor het publiek. We zullen geopend zijn elke voormiddag van 9u tot 12u30.

Door de coronamaatregelen bent u verplicht om eerst een afspraak te maken.

Wat moet u concreet doen?

  1. Stuur een e-mail naar bib.noga@minfin.fed.be en laat ons weten wanneer u wilt langskomen: dat kan per blok van 30 minuten telkens beginnend op het uur of op het halfuur. U kan meerdere aansluitende blokken van 30 minuten reserveren maar gezien de plaatsen beperkt zijn vragen wij u om niet langer aanwezig te blijven dan nodig.

  1. Als uw afspraak aanvaard is, sturen wij u dezelfde dag een bevestigingsmail (als u uw e-mail voor 15 uur stuurde). Als u geen bevestigingsmail krijgt, vragen wij u om ons een nieuw voorstel te doen.
  2. : die bevestigingsmail is noodzakelijk om toegang te krijgen tot de bibliotheek.

  1. Kom naar het onthaal van het North Galaxy-gebouw (Brussel) en toon er uw bevestigingsmail. U krijgt een bibliotheek-badge.

  1. U wordt opgewacht door een bibliotheekmedewerker die u zal begeleiden naar de bibliotheek.

Om alles vlot te laten verlopen kan u uw boeken op voorhand reserveren. Dit kan via  volgend aanvraagformulier (DOCX, 131.12 KB). Stuur dit formulier naar bib.noga@minfin.fed.be. De boeken zullen voor u klaarliggen op de dag van uw bezoek.

Wij vragen u om tijdens uw bezoek de hygiënerichtlijnen na te leven. Hou rekening mee dat het dragen van een mondmasker verplicht is.