Maak kans op de eerste Customs Professional Award!

Datum:

In tijden van Brexit en een ware 'tarieven-oorlog' zijn beroepen met douanekennis nog nooit zo relevant en belangrijk geweest. Het zijn deze beroepen die het mogelijk maken om een bloeiende internationale handel op te zetten en bedrijven te stuwen naar een blijvende groei.

Customs Professional Award 2020

De Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen steunt dan ook voluit het initiatief van ICC Belgium (International Chamber of Commerce) om op 23 januari 2020 een Customs Professional Award uit te reiken aan professionelen uit de private sector die zich hebben ingezet voor douanezaken in de brede zin van het woord.

Heeft u een collega of bent u zelf iemand die:

  • werkt in België en zich bezighoudt met internationale douanematerie en/of trade compliance;
  • recent betrokken was bij een uitzonderlijk project of een uitzonderlijke carrière heeft doorlopen;
  • een passie heeft voor internationale handel, trade compliance en douanematerie;
  • een visie heeft rond innovatie of het verbeteren van de performantie?

Aarzel dan niet om uw collega of uzelf in te schrijven voor 15 oktober 2019!

Internationale douanedag

Op 24 januari 2020 viert de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen de Internationale douanedag. Een ideale gelegenheid waarbij de Administratie haar eigen medewerkers in de bloemetjes zet en volgend jaar voor het eerst ook douanespecialisten uit de private sector uitnodigt.

Wenst u erbij te zijn, aarzel dan niet om uw collega of uzelf in te schrijven voor 15 oktober 2019! U krijgt de kans om uw netwerk binnen de douanewereld verder uit te bouwen met mensen uit de Belgische administratie, de Werelddouane-organisatie, douaneattachés, etc.

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten!