Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Ontdek de vernieuwde MyMinfin

Datum:

Vanaf vandaag steekt onze e-service MyMinfin in een nieuw kleedje: een nieuwe look, een nieuw logo, een nieuwe manier van navigeren, toegang via tablet en smartphone, nieuwe en verbeterde functionaliteiten.

MyMinfin is niets minder dan uw online toegangspoort naar onze elektronische diensten. Wij bieden u er ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw documenten (fiscaal en patrimoniaal), om uw fiscale balans te raadplegen, om uw persoonlijke gegevens aan te passen en om vragen te stellen aan de administratie. Binnenkort zult u er ook online kunnen betalen. Meer bepaald kunt u in MyMinfin de schermen aanpassen volgens uw noden. Honderden formulieren staan al via MyMinfin ter beschikking, andere komen er de volgende jaren bij. MyMinfin zal uw elektronische loket worden, open 24 uur op 24. Het zal ook de beveiligde historiek van uw interacties bevatten.

Het plan Digital Belgium stelt als doelstelling dat 100 % van onze diensten toegankelijk moeten zijn via het internet. We stelden dus een roadmap op om deze doelstelling te bereiken. Deze roadmap voorziet dat onze administratie nieuwe diensten aanbiedt, maar dat ze ook de informaticaomgeving ervan vernieuwt.

De nieuwe versie van MyMinfin is een essentiële stap om op een moderne en duurzame wijze diensten aan te bieden. De gebruikte technologie is één van de modernste. Zij kan ook perfect geïntegreerd worden in de federale portaalsite MyBelgium

Neem dus een kijkje op MyMinfin.