Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 1455 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 1455 resultaten

Aangiften in de belasting niet-inwoners - natuurlijke personen: termijn verlengd tot en met 15 januari 2021

De minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, heeft beslist om uitstel te geven tot en met 15 januari 2021 voor het indienen van de aangiften in de belasting niet-inwoners - natuurlijke personen, zowel via MyMinfin (Tax-on-web) als op papier.

Aangiften in de belasting niet-inwoners - natuurlijke personen: termijn verlengd tot en met 15 januari 2021

De minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, heeft beslist om uitstel te geven tot en met 15 januari 2021 voor het indienen van de aangiften in de belasting niet-inwoners - natuurlijke personen, zowel via MyMinfin (Tax-on-web

Aangiften in de belasting niet-inwoners - vennootschappen: termijn verlengd tot en met 15 januari 2021

De minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, heeft beslist om uitstel te geven tot en met 15 januari 2021 voor het indienen van de aangiften in de belasting niet-inwoners - vennootschappen.

Aangiften in de belasting niet-inwoners natuurlijke personen en vennootschappen: termijnen verlengd tot en met 15 januari 2021

De minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, heeft beslist om uitstel te geven tot en met 15 januari 2021 voor het indienen van de aangiften:

De Europese Commissie heeft een nieuwe geconsolideerde versie van het Handboek douanevervoer gepubliceerd in het Engels.

Deze nieuwe consolidatie van het 'Handboek douanevervoer' houdt rekening met de goedgekeurde wijzigingen die nog niet werden geïntegreerd in de geconsolideerde versie van het H

Happy shopping met Black Friday, maar behoed u voor namaak!

Vrijdag 27 november start de rush van de eindejaarsaankopen met de traditionele Black Friday. Het is de uitgelezen kans om te profiteren van goede deals, maar ook om waakzaam te zijn voor de aangeboden namaakproducten, die frequent online worden verkocht.

Procedure voor onderling overleg: de inspanningen van de FOD Financiën op wereldvlak beloond door de OESO!

Op 18 november 2020 heeft de OESO de MAP Awards (‘Mutual Agreement Procedure’ of ‘Procedure voor onderling overleg’) uitgereikt om de inspanningen van bepaalde bevoegde autoriteiten bij het oplossen van internationale dubbele belasting te bekronen.

Kappers - aanpassing van de berekening van het btw-forfait voor het 3de kwartaal 2020

De volgende belastingplichtigen genieten aanpassingen in de berekening van het forfait om hun omzetcijfer aan te passen aan de coronacrisis: Herenkappers, dameskappers, heren- en dameskappers (F05)

Gisteren brachten eerste minister Alexander De Croo en de vice-eerste minister en minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, belast met de coördinatie van de fraudebestrijding, een bezoek aan de haven van Zeebrugge in het kader van de Brexit

Vanaf 1 januari 2021 maakt het Verenigd Koninkrijk geen deel meer uit van de EU. Of er nu een harde, of een zachte Brexit komt, beiden hebben aanzienlijke gevolgen voor personen, bedrijven en de douane.

Pagina's