Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 1830 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 1830 resultaten

Vervoer van brandstof in een jerrycan

Met de nieuwe stijging van de brandstofprijzen komen sommige chauffeurs in de verleiding om met een paar lege jerrycans in de kofferbak een ritje naar Luxemburg te maken. Maar wat zegt de wet hierover? 

Sommige belastingplichtigen die aan de belasting van niet-inwoners onderworpen zijn, hebben per vergissing een eBox-melding ontvangen om hun aangifte in te dienen

Begin mei kondigden we de opening van Tax-on-web aan via de eBox. Zo verwittigen we belastingplichtigen die de eBox gebruiken proactief en hebben ze via de eBox onmiddellijk toegang tot hun aangifte in de personenbelasting.

Opening Biztax aanslagjaar 2022

Moet u uw aangifte in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting of de belasting niet-inwoners vennootschappen indienen? Biztax is nu beschikbaar voor het aanslagjaar 2022.

FISCONETPLUS : informatiemonitoring oorlog in Oekraïne

De militaire interventie van Rusland op Oekraïens grondgebied leidt tot een ernstige destabilisering van de politieke, sociale, economische en financiële indicatoren. Deze situatie heeft geleid tot een aantal besluiten, van het lokale tot het internationale niveau.

Verlenging van de vrijstelling van vergoedingen in het kader van de hulpmaatregelen voor de coronapandemie genomen door gemeenschappen, gewesten, provincies of gemeenten - fiches 281.99 (jaar 2021)

Bij wetten van 20.12.2020 (BS 30.12.2020) en 02.04.2021 (BS 13.04.2021) werd de vrijstelling van vergoedingen toegekend in het kader van hulpmaatregelen voor de Covid-19-pandemie genomen door gemeenschappen, gewesten, provincies of gemeenten, verlengd voor het jaar 2021 (uiteraard mits inachtnemi

Snellere terugbetaling Venb - RPB - BNI-ven? Dien uw aangifte ten laatste in op 15 september 2022

De uiterste indieningsdatum voor de aangiften in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting en de belasting niet-inwoners-vennootschappen voor aanslagjaar 2022, met balansdata van 31 december 2021 tot

Uitstel voor btw-aangiften derde kwartaal 2022 en september 2022: in te dienen op 25 oktober in plaats van 20 oktober

De FOD Financiën, de beleidscel van de minister van Financiën en het ITAA hebben in onderling overleg afgesproken om de aangiftetermijnen voor de personenbelasting,

Heeft uw minderjarig kind via de eBox een bericht ontvangen om zijn belastingaangifte in te dienen?

Als uw minderjarig kind geen inkomsten heeft, moet hij niets doen. Hij moet geen aangifte indienen en u moet geen rekening houden met dit bericht. Dat is ook het geval:

Pagina's