Onze infocenters en kantoren zijn tijdelijk gesloten voor het publiek. U kunt de grote meerderheid van uw administratieve zaken online of per telefoon regelen.

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 1563 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 1563 resultaten

Uitstel indiening btw-aangiften over maart 2021 en eerste kwartaal 2021

U krijgt uitzonderlijk extra tijd voor het indienen van de periodieke btw-aangiften over de handelingen van maart 2021 en het eerste kwartaal van 2021:

Btw - Wilt u gebruik maken van de btw-vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen?

U kunt gebruik maken van de btw-vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen als uw omzet onderworpen aan het normale btw-regime het afgelopen kalenderjaar niet meer dan 25.000 euro bedroeg en u voldoet aan de andere voorwaarden.

Vraag om tussenkomst van de DAVO: technisch probleem leidt tot niet-ontvangst van het online aanvraagformulier

Door een technisch probleem ontvangen onze kantoren de aanvraagformulier die u online verstuurt niet. We doen ons best om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Phishing: FOD Financiën stuurt uw belastingrekening nooit per e-mail

Oplichters versturen momenteel e-mails in naam van de FOD Financiën waarbij zij u zogezegd uw aanslagbiljet (belastingberekening) bezorgen.

Patrimoniale gegevens voortaan afgeleverd via MyMinfin

Bij de afdeling Data Delivery van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie kunt u via het e-mailadres datadelivery@minfin.fed.be patrimoniale gegevens in bulk aanvragen.

Uniforme werkwijze voor het insturen van de berichten betreffende ECS fase 2

Om de berichten in de exportflow aan elkaar te kunnen linken is het hanteren van een uniforme werkwijze noodzakelijk, hierbij wordt aandacht gevraagd voor de volgende punten:

Verplichte toepassing van het volledige exportproces voor luchtvracht

Na de uitbreiding van het elektronisch exportproces in Zeebr

FISCONETplus - Nieuwe documentatiemap: Deeleconomie

FISCONETplus  stelt aan u voor: ‘een nieuwe documentatiemap over de deeleconomie’.

Dubbelbelastingverdrag België- Duitsland, Nederland, Frankrijk en Luxemburg: akkoorden tussen bevoegde autoriteiten over thuiswerk verricht gedurende de Covid-19-gezondheidscrisis

België heeft met Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk akkoorden in onderling overleg gesloten waarin duidelijkheid wordt verschaft over de situatie van de grensarbeiders in de cont

Coronavirus – Kappers: aanpassing van de berekening van het btw-forfait voor het 1ste kwartaal 2021

Om hun omzetcijfer aan te passen aan de crisis kunnen herenkappers, dameskappers en heren- en dameskappers (F05) de berekening van het btw-forfait voor het 1ste kwartaal 2021 aanpassen.

Pagina's