Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 1960 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 1960 resultaten

De nieuwe Circulaire betreffende de handels- en samenwerkingsovereenkomst tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk werd gepubliceerd op FISCONETplus

De "Circulaire betreffende de handels- en samenwerkingsovereenkomst tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk" werd op 30 november 2022 gepubliceerd op FISC

Digitalisering van het verkeer van accijnsgoederen buiten de schorsingsregeling

De EU-Richtlijn (EU) 2020/262 introduceert onder meer de digitalisering van het verkeer van accijnsgoederen buiten de accijnsschorsingsregeling.

Openingsuren van onze kantoren tijdens de eindejaarsperiode 2022

Bepaalde diensten van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen zullen tussen 26 december 2022 en 30 december 2022 gesloten zijn of werken met een verminderde bezetting.

Beperkende maatregelen m.b.t. de invoer van ruwe olie uit Rusland

De Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen wenst de aandacht te vestigen op de naderende einddatum voor de invoer van ruwe olie uit Rusland.

Drieëntwintig bedrijven ontvingen een 3C-certificaat

Gisteren vond in aanwezigheid van Filip Van De Velde, directeur van de beleidscel van de Minister van Financiën, Pieter Timmermans gedelegeerd bestuurder van het VBO en Kristian Vanderwaeren, Administrateur-generaal van de Algemene Administratie Douane en Accijnzen de eerste officiële uitreiking

Een rentevoet van 2,30% toegepast door de Deposito- en Consignatiekas van de FOD Financiën in december

Wist u dat er een rentevoet wordt toegepast op het geld dat u kan plaatsen bij de Deposito- en Consignatiekas van de FOD Financiën? Deze rentevoet zal in december 2,30% bedragen. Dit geldt voor particulieren, openbare instellingen en bedrijven.

[OPGELOST] Telefonie probleem

Onze diensten zijn moeilijk bereikbaar per telefoon. We werken aan een oplossing om het probleem te herstellen. Bedankt voor uw begrip.

Bibliotheek North Galaxy (Brussel): gesloten van 29 november tot en met 1 december 2022

De Bibliotheek (North Galaxy-gebouw - Brussel) zal van dinsdag 29 november tot en met donderdag 1 december uitzonderlijk gesloten zijn (staking openbaar vervoer).    Bedankt voor jullie begrip.  

Pagina's