Vanaf 1 september 2021 ontvangen wij u opnieuw in al onze kantoren, maar enkel op afspraak. 

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 1705 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 1705 resultaten

Kijk uit voor namaak als je online shopt!

Douanecontroles op namaak hebben dit jaar reeds 14.668 vaststellingen opgeleverd. Bij deze controles werden bijna 821.149 voorwerpen in beslag genomen, met een totale economische waarde van +/- 32,5 miljoen euro.

Kappers – aanpassing van de forfaitaire grondslagen van aanslag op het vlak van inkomstenbelastingen voor aanslagjaar 2021

In tegenstelling tot het gepubliceerde forfait voor aanslagjaar 2021 (inkomsten 2020) moeten de aantallen typeprestaties die in rekening moeten genomen worden, aangepast worden om:

UPDATE COVID-19: AEO-evenement "3C" uitgesteld tot 31/03/2022

Naar aanleiding van de laatste COVID-beschermingsmaatregelen en de steeds toenemende cijfers met betrekking tot de besmettingsgraad, heeft het Directiecomité van de FOD Financiën uit veiligheidsoverwegingen beslist om het AEO-event “3C” niet te laten doorgaan op 9 december 2021.

Update "Border Operating Model" van het VK

Het VK heeft een aangepaste versie van het Border Operating Model gepubliceerd (

Wijziging openingsuren Bibliotheek

De bibliotheek (North Galaxy-gebouw - Brussel) zal tot nader bericht enkel geopend zijn op dinsdag en donderdag van 9u tot 16u zonder afspraak. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op het nummer 0257 639 77.

Aantal phishing-pogingen blijft toenemen: blijf uiterst waakzaam!

Of het nu gaat om een milieubelasting die u nog moet betalen, een ‘tegemoetkoming’ waarop u nog recht hebt of het bericht dat uw aanslagbiljet beschikbaar is … Oplichters blijven inventief en halen alles uit de kast om u toch maar op de bijgevoegde link te doen klikken.

E-DEPO FAILLISSEMENTEN MOMENTEEL ONBESCHIKBAAR

Door een technisch probleem is de applicatie e-DEPO Faillissementen tijdelijk niet beschikbaar. Onze diensten zullen er alles aan doen om de situatie zo snel mogelijk te herstellen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.

Nog geen aangifte gedaan van uw in het buitenland gelegen onroerende goederen? Doe dit voor 31 december 2021!

De Administratie Opmetingen & Waarderingen verstuurt begin november herinneringsbrieven naar de belastingplichtigen die nog geen aangifte hebben gedaan van hun in het buitenland gelegen onroerende goederen.

Virtuele infosessie CCEI (Customs Control Equipment Instrument) op 17 november 2021

Op 17 november organiseert DG TAXUD een virtuele infosessie in de vorm van een workshop, gericht op fabrikanten van apparatuur ro

Pagina's