Onze infocenters en kantoren zijn tijdelijk gesloten voor het publiek. U kunt de grote meerderheid van uw administratieve zaken online of per telefoon regelen.

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 1598 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 1598 resultaten

Tax-on-web Mandataris: rekeningnummers

Wanneer u .tow-bestanden verstuurt via Tax-on-web Mandataris, wordt geen rekening gehouden met het rekeningnummer van uw cliënt en verschijnt het niet in de aangifte.

Halfjaarcijfers drugs in de Antwerpse haven: een nieuw record in de maak

Minister Van Peteghem bracht samen met de nieuwe Executive Director van het United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC) en de World Customs Organization (WCO) in het kader van hun samenwerking in de strijd tegen drugs, een bezoek aan Belgian New Fruit Wharf (BNFW) te Antwerpen.

Uitstel voor btw-plichtigen - Zomervakantie 2021

Op voorstel van de minister van Financiën zal de FOD Financiën tijdens de zomervakantie 2021 faciliteiten verlenen aan de btw-belastingplichtigen.

Impact van de tijdelijke verlaging van het btw-tarief in de horeca in 2021 op de forfaitaire belastingplichtigen

Zoals aangekondigd in het actuabericht van 23 april 2021 is het verlaagd btw-tarief van 6 % tijdelijk van toepassing op restaurant- en cateringdiensten vanaf 8 mei tot en met 30 september 2021:

It-onderhoud: UBO niet beschikbaar deze vrijdag 4 juni tussen 8.30 uur en 10.30

Door een een IT-onderhoud, zal de applicatie UBO aanstaande vrijdag 4 juni tussen 8.30 uur en 10.30 uur niet beschikbaar zijn. Dank u voor uw begrip.

Opening Biztax aanslagjaar 2021

Moet u uw aangifte in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting of de belasting niet-inwoners vennootschappen indienen? Biztax is nu beschikbaar voor het aanslagjaar 2021.

Op 3 juni verstrengt de aangifteplicht voor liquide middelen bij het binnenkomen of verlaten van de Europese Unie

Het begrip liquide middelen dekt vanaf dan niet alleen contant geld en verhandelbare instrumenten aan toonder, maar ook bepaalde soorten goud.

Invoer van wijnbouwproducten in de Europese Unie: VI-1 documenten

Invoer van wijnbouwproducten in de Europese Unie

Mondmaskers en hydroalcoholische gels – verlaagd btw-tarief van 6 %: verlenging tot en met 30 juni 2021

De huidige, tijdelijke maatregel die voorziet in een verlaagd btw-tarief voor mondmaskers en hydroalcoholische gels wordt verlengd tot 30 juni 2021.

Op 14 en 15 juni plant de VRT opnames voor de reeks "Lost Luggage" op de parking en aan de ingang van het hulpkantoor Brussel

Op 14 en 15 juni plant de VRT opnames voor de reeks "Lost Luggage" op de parking en aan de ingang van het hulpkantoor Brussel. De parking zal gedurende 2 dagen niet toegankelijk zijn, maar het gebouw zelf blijft toegankelijk.

Pagina's