Vanaf 1 september 2021 ontvangen wij u opnieuw in al onze kantoren, maar enkel op afspraak. 

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 848 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 848 resultaten

Groene autofiscaliteit

Om de vergroening van ons bedrijfswagenpark te versnellen werd de autofiscaliteit herwerkt.   Thuislaadstations voor elektrische wagens

[Opgelost] E-services verstoord

Sommige e-service zijn momenteel verstoord. We stellen alles in het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hernieuwing van handelaarsplaten voor een voertuig: tijdelijke aanpassing van de procedure voor de getroffen handelaars van de overstromingen in juli 2021

Mogelijkheid om een verklaring op erewoord te versturen in plaats van kopieën van facturen Om de hernieuwing van de handelaarsplaten aan te vragen, is het noodzakelijk om kopieën van verkoopfacturen voor te leggen.

Vanaf 1 januari 2022 wijzigen de structuur en de accijnstarieven voor aardgas en elektriciteit en is een vergunning ‘energieproducten en elektriciteit van het type eindgebruiker’ vereist voor het bekomen van een accijnsvrijstelling

Op 1 januari 2022 treedt de herziening van de programmawet van 27 december 2004 in werking waardoor de structuur en de tarieven van de accijnzen op aardgas en elektriciteit wijzigen. Door deze wijziging zal elektriciteit onderworpen worden aan een bijzonder accijns.

IT-onderhoud: e-DEPO niet beschikbaar deze vrijdag 3 december tussen 11:45 uur en 13:45 uur

Door een een IT-onderhoud, zal de applicatie e-DEPO aanstaande vrijdag 3 december tussen 11:45 uur en 13:45 uur niet beschikbaar zijn. Dank u voor uw begrip.

Kijk uit voor namaak als je online shopt!

Douanecontroles op namaak hebben dit jaar reeds 14.668 vaststellingen opgeleverd. Bij deze controles werden bijna 821.149 voorwerpen in beslag genomen, met een totale economische waarde van +/- 32,5 miljoen euro.

UPDATE COVID-19: AEO-evenement "3C" uitgesteld tot 31/03/2022

Naar aanleiding van de laatste COVID-beschermingsmaatregelen en de steeds toenemende cijfers met betrekking tot de besmettingsgraad, heeft het Directiecomité van de FOD Financiën uit veiligheidsoverwegingen beslist om het AEO-event “3C” niet te laten doorgaan op 9 december 2021.

Update "Border Operating Model" van het VK

Het VK heeft een aangepaste versie van het Border Operating Model gepubliceerd (

Wijziging openingsuren Bibliotheek

De bibliotheek (North Galaxy-gebouw - Brussel) zal tot nader bericht enkel geopend zijn op dinsdag en donderdag van 9u tot 16u zonder afspraak. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op het nummer 0257 639 77.

Pagina's