Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 16 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 16 resultaten

Poging tot phishing: frauduleuze sms’en in naam van de FOD Financiën in omloop

De FOD Financiën waarschuwt voor frauduleuze sms’en die recent de ronde doen. Daarin vraagt men u om een zogezegde schuld aan de FOD Financiën af te lossen. Ga nooit in op dat soort vragen! De FOD Financiën zal u nooit per sms vragen om een betaling te doen!

Phishing: opnieuw e-mails in naam van de FOD Financiën in omloop

Cybercriminelen blijven de naam van onze organisatie misbruiken. Zo zijn er momenteel opnieuw e-mails, zogezegd in naam van de FOD Financiën in omloop. Zij hebben, zoals in het voorbeeld hieronder, de melding ‘Aanmaning van Belastingaangifte 2019’ en ogen zeer professioneel.

[GEANNULEERD] IT-onderhoud: e-services niet beschikbaar vanaf vrijdag 27 maart om 12.00 uur tot maandag 30 maart om 8.00 uur

Het IT-onderhoud is geannuleerd. De e-services van de FOD Financiën zullen daarom toch beschikbaar zijn. Door een IT-onderhoud zullen alle e-services van de FOD Financiën niet beschikbaar zijn vanaf vrijdag 27 maart om 12.00 uur tot maandag 30 maart om 8.00 uur

Coronavirus: onze infocenters en kantoren zijn niet meer toegankelijk voor het publiek

In overeenstemming met de aanbevelingen en maatregelen van de regering in deze uitzonderlijke situatie rond het coronavirus (COVID-19), zal de FOD Financiën geen publiek meer ontvangen in zijn infocenters en kantoren.

IT-onderhoud van het weekend van 7 en 8 maart: risico op verstoring

Door een IT-onderhoud kunnen de e-services van de FOD Financiën lichte storingen ondervinden van zaterdag 7 maart om 7.00 uur tot zondag 8 maart om 15.00 uur.

Infotheek gesloten donderdag 30 januari 2020 om 13u

De Infotheek (North Galaxy gebouw - Brussel) zal op donderdag 30 januari 2020 uitzonderlijk sluiten om 13u. Wij danken u voor uw begrip. Infotheek Algemene Administratie voor Beleidsexpertise en -ondersteuning

Recht op voorschotten op onderhoudsgeld: het netto-inkomensplafond stijgt tot 2.200 euro

Vanaf 1 januari 2020 is het wettelijke plafond waaronder u recht hebt op voorschotten op onderhoudsgeld gestegen tot 2.200 euro (in plaats van 1.800 euro).

Update : opgelost - MyMinfin onbeschikbaar

MyMinfin is momenteel onbeschikbaar. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Infotheek gesloten donderdag 19 december 2019.

​De Infotheek (North Galaxy gebouw - Brussel) zal op donderdag 19 december 2019 uitzonderlijk gesloten zijn. Wij danken u voor uw begrip. Infotheek Algemene Administratie voor Beleidsexpertise en -ondersteuning

Uitstel verplichting tot elektronische indiening van de aangiften van de aanvang (604A), de wijziging (604B) en de beëindiging van de activiteit (604C)

De FOD Financiën heeft de ambitie om het gebruik van papieren formulieren aanzienlijk te verminderen en haar digitale dienstverlening verder te ontwikkelen.

Pagina's