Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 570 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 570 resultaten

Aansluitingsmoeilijkheden voor nieuwe ondernemingsnummers die beginnen met het cijfer 1

Sinds 19 september 2023 creëert de Kruispuntbank van Ondernemingen nieuwe entiteiten met ondernemingsnummers die beginnen met het cijfer 1. Deze nummers zijn momenteel niet compatibel met het gebruik van het UBO-register.

Garagisten, koetswerkmakers, detailhandelaars in voertuigen - btw-attest voor de hernieuwing van handelaarsplaten vanaf 1 oktober 2023

Tussen 1 oktober 2023 en 29 februari 2024 kunt u een btw-attest aanvragen om uw handelaarsplaten te hernieuwen.   Ter herinnering:

Foutmelding bij de elektronische handtekening van onze digitale documenten

Het is mogelijk dat uw pdf-leessoftware (bv. Adobe Acrobat) sinds 18 augustus 2023 een foutmelding geeft bij het ondertekenen van onze digitale documenten. Afhankelijk van de gebruikte software kan deze melding er als volgt uitzien:

Onbeschikbaarheid van e-DEPO en UBO-register vrijdagochtend 30/06

Wegens een update zullen de diensten van de Thesaurie niet beschikbaar zijn op vrijdag 30/06:

Bericht aan de schuldenaars van de bedrijfsvoorheffing

Op 30 juni 2023 zal in het Belgisch Staatsblad het koninklijk besluit van 23 juni 2023 tot wijziging van de bedrijfsvoorheffing worden gepubliceerd. Deze bevat onder meer enkele belangrijke wijzigingen aan de toepassingsregels van bijlage III.

Jaarverslag 2022 online

De FOD Financiën heeft zonet zijn jaarverslag 2022 gepubliceerd. Maak kennis met onze verschillende opdrachten aan de hand van een aantal sprekende cijfers, infografieken en dialogen.

Pagina's