Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 590 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 590 resultaten

Btw-carrouselfraude

Een BTW-carrousel is een vorm van belastingfraude waarbij een handelaar BTW ontvangt maar die niet doorbetaalt aan de Belgische Staat.

Telefonie: storingen

Onze diensten zijn moeilijk bereikbaar per telefoon. We werken aan een oplossing om het probleem te herstellen. Bedankt voor uw begrip.

Moet u fiscale fiches indienen? Doe dit vanaf nu via Belcotax-on-web

Vanaf nu kunt u uw fiscale fiches voor inkomstenjaar 2023 indienen via Belcotax-on-web. Raadpleeg de indieningstermijnen van de fiches.

Vanaf februari opnieuw btw-rekeninguittreksels voor alle btw-belastingplichtigen

Vanaf februari 2024 maken we opnieuw alle btw-rekeninguittreksels aan. De beslissing van 5 mei 2023 om alleen in bepaalde gevallen btw-rekeninguittreksels aan te maken, geldt dus niet meer.

Voordeel van alle aard voor het persoonlijk gebruik van een kosteloos ter beschikking gesteld voertuig: referentie-CO2-uitstoot

De referentie-CO2-uitstoot voor de bepaling van het voordeel van alle aard voor het persoonlijk gebruik van een kosteloos ter beschikking gesteld voertuig wordt voor 2024 vastgesteld als volgt:

Curatoren: herinnering van de aangifte- en betalingsverplichtingen inzake btw

Bent u curator in het kader van de vereffening van een faillissement? De curator wordt in de plaats gesteld van de gefailleerde belastingplichtige en moet de btw-verplichtingen nakomen die de gefailleerde belastingplichtige normaal gesproken zelf zou hebben vervuld.

Sluiting tijdens de eindejaarsperiode

Ons Contactcenter en onze diensten zijn gesloten vanaf vrijdag 22 december 2023 om 17 uur tot en met dinsdag 2 januari 2024. Uitzonderingen

Publicatie van de overeenkomst tussen België en Nederland over de fiscale gevolgen van telewerk bij grensoverschrijdend werken

De overeenkomst tussen België en Nederland over de fiscale gevolgen van telewerk bij grensoverschrijdend werken is gepubliceerd

Pagina's