Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 335 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 335 resultaten

Een rentevoet van 2,30% toegepast door de Deposito- en Consignatiekas van de FOD Financiën in december

Wist u dat er een rentevoet wordt toegepast op het geld dat u kan plaatsen bij de Deposito- en Consignatiekas van de FOD Financiën? Deze rentevoet zal in december 2,30% bedragen. Dit geldt voor particulieren, openbare instellingen en bedrijven.

[OPGELOST] Telefonie probleem

Onze diensten zijn moeilijk bereikbaar per telefoon. We werken aan een oplossing om het probleem te herstellen. Bedankt voor uw begrip.

De FOD Financiën is gesloten op 11 en 15 november 2022

Ons Contactcenter en onze diensten zijn gesloten op vrijdag 11 en dinsdag 15 november 2022. De douanediensten die verband houden met haven- en luchthavenactiviteiten en met controles op de openbare weg blijven uiteraard werken 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Bibliotheek North Galaxy (Brussel): gesloten op woensdag 9 november 2022

De Bibliotheek (North Galaxy-gebouw - Brussel) zal op woensdag 9 november uitzonderlijk gesloten zijn (staking openbaar vervoer). Bedankt voor jullie begrip. 

Energiecrisis: algemeen betaaluitstel voor de betaling van de personenbelasting, de vennootschapsbelasting, de belasting niet-inwoners en de rechtspersonenbelasting - aanslagjaar 2022

De federale regering heeft maatregelen genomen om burgers en bedrijven te ondersteunen in deze moeilijke tijden van energiecrisis. Eén maatregel omvat een algemeen betaaluitstel voor alle betalingen voor het aanslagjaar 2022 in:

FISCONETplus - Update documentatiemap: Crowdfunding

FISCONETplus biedt u een update van de documentatiemap crowdfunding.

Bedrijfsvoorheffing: aanslagbiljet twee keer verzonden

Wegens een technisch probleem hebben wij bepaalde aanslagbiljetten (AB, berekeningsnota's) tweemaal verzonden. De betrokken AB's betreffen de bedrijfsvoorheffing op datum van 11.10.2022.

FISCONETplus - Nieuw dossier: Groene fiscaliteit

Fisconetplus  stelt aan u voor: de nieuwe documentatiemap ‘Groene fiscaliteit’

[OPGELOST] FISCONETPLUS –ONTOEGANKELIJKE DOCUMENTEN

Door een technisch probleem zijn er momenteel storingen in de weergave van de documenten. Onze teams zoeken samen met ICT naar een snelle oplossing om de weergave van deze pagina’s terug in orde te brengen.

Pagina's