Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 344 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 344 resultaten

FISCONETPLUS –ONTOEGANKELIJKE DOCUMENTEN

Door een technisch probleem zijn er momenteel storingen in de weergave van de documenten. Onze teams zoeken samen met ICT naar een snelle oplossing om de weergave van deze pagina’s terug in orde te brengen.

De Deposito- en Consignatiekas van de FOD Financien bewaart de tegoeden afkomstig van niet-afgesloten rekeningen van de online spaarbank Rabobank.be in België

Op 1 september 2022 heeft Rabobank.be definitief haar bankactiviteiten in België stopgezet. De tegoeden afkomstig van de niet-afgesloten rekeningen werden automatisch getransfereerd naar de Deposito- en Consignatiekas (hierna DCK) van de FOD Financiën. 

FISCONETplus - Update documentatiemap: Gegevensbescherming en privacy

Het team informatiemonitoring van Fisconetplus stelt u een update voor van de documentatiemap Privacy en gegevensbescherming.

Huisvesting in het kader van het sociaal beleid - privéinitiatief - wijziging binnen 15 jaar

Een verlaagd btw-tarief van 12 % geldt voor huisvesting in het kader van het sociaal beleid - privéinitiatief. Aan dit tarief zijn voorwaarden gekoppeld.

Tijdelijke btw-verlaging op aardgas en warmte – nieuwe maatregel en verlenging tot 31 december 2022

Voor residentiële contracten, wordt de toepassing van het verlaagde btw-tarief van 6 % voor leveringen van aardgas en warmte aan natuurlijke personen verlengd tot en met 31 december 2022.

Pagina's