Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 18 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 18 resultaten

Garagisten, koetswerkmakers, detailhandelaars in voertuigen - btw-attest voor de hernieuwing van handelaarsplaten vanaf 1 oktober 2023

Tussen 1 oktober 2023 en 29 februari 2024 kunt u een btw-attest aanvragen om uw handelaarsplaten te hernieuwen.   Ter herinnering:

Groene autofiscaliteit - circulaires

Om de vergroening van ons bedrijfswagenpark te versnellen werd de autofiscaliteit herwerkt.  Raadpleeg de circulaires voor meer info:

Bent u garagist, koetswerkmaker, detailhandelaar in voertuigen enz.? U kunt vanaf 1 oktober een btw-attest aanvragen voor de hernieuwing van uw commerciële platen.

Hebt u commerciële platen (handelaars- of proefrittenplaten)? Net als in de voorgaande jaren kunt u vanaf 1 oktober opnieuw een btw-attest aanvragen om die platen te hernieuwen. 

[OPGELOST] E-services ontoegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Door een probleem bij Bosa (FOD Beleid en Ondersteuning) zijn de e-services van de FOD Financiën momenteel niet toegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Infotheek gesloten op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli 2018

De Infotheek (North Galaxy gebouw - Brussel) zal op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli 2018 uitzonderlijk gesloten zijn. Wij danken u voor uw begrip. Infotheek Stafdienst voor Beleidsexpertise en -ondersteuning

FOD Financiën beantwoordt al uw vragen over spaarfiscaliteit tijdens de Week van het Geld 2018 

De Week van het Geld vindt plaats van 12 tot 16 maart 2018 en heeft als doel om geldzaken zo breed mogelijk bespreekbaar maken en extra aandacht schenken aan financiële educatie.  

Log in en ontdek gratis de nieuwe versie van Fisconetplus!

Onze juridische en fiscale databank is vernieuwd! Fisconetplus, de enige officiële bron in België die de fiscale en juridische informatie bevat in de verschillende landstalen, bereidt zich voor op de toekomst. Hoe? Ze wordt dynamischer en past zich vlotter aan.

Fisconetplus in een nieuw kleedje: geen updates van 1 tot en met 25 februari 2018

Fisconetplus steekt vanaf 26 februari 2018 in een nieuw kleedje.

VAT Refund: U mag nu 1 totaalbedrag per maand ingeven voor uw SOFICO-facturen

English version below - Deutsche Version unten 

Attesten voor commerciële nummerplaten kunt u nu ook per e-mail en per brief aanvragen

Nieuwe manier voor aanvragen Attesten voor commerciële nummerplaten (handelaars- en proefrittenplaten) kunt u nu aanvragen ter plaatse bij uw btw-kantoor of per e-mail of brief. Gebruik daarvoor het nieuwe aanvraagformulier:

Pagina's