Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 64 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 64 resultaten

Opening Biztax aanslagjaar 2024

Moet u uw aangifte in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting of de belasting niet-inwoners - vennootschappen indienen? Biztax is nu beschikbaar voor het aanslagjaar 2024.  

Moet u fiscale fiches indienen? Doe dit vanaf nu via Belcotax-on-web

Vanaf nu kunt u uw fiscale fiches voor inkomstenjaar 2023 indienen via Belcotax-on-web. Raadpleeg de indieningstermijnen van de fiches.

Voordeel van alle aard voor het persoonlijk gebruik van een kosteloos ter beschikking gesteld voertuig: referentie-CO2-uitstoot

De referentie-CO2-uitstoot voor de bepaling van het voordeel van alle aard voor het persoonlijk gebruik van een kosteloos ter beschikking gesteld voertuig wordt voor 2024 vastgesteld als volgt:

Aangiften in de personenbelasting (specifieke inkomsten) - btw-aangiften: termijnen verlengd

De indieningstermijn voor bepaalde aangiften in de personenbelasting werd eerder vastgesteld op 18 oktober 2023 en de indieningstermijn voor de btw op 20 oktober 2023.

Aangiften VenB - BNI-Ven - RPB: indieningstermijn verlengd tot en met 10 oktober 2023

De minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, heeft beslist om uitstel te geven tot en met 10 oktober 2023 voor het indienen van de aangiften in de vennootschapsbelasting, in de belasting niet-inwoners-vennootschappen en in de rechtspersonenbelasting.

Opening Biztax aanslagjaar 2023

Moet u uw aangifte in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting of de belasting niet-inwoners vennootschappen indienen? 

Belastingkrediet voor de verhoging van de forfaitaire kilometervergoeding voor dienstverplaatsingen

Onder bepaalde voorwaarden kunt u een belastingkrediet aanvragen voor de verhoging van de forfaitaire kilometervergoeding voor de dienstverplaatsingen gedaan in de periode vanaf 1 maart 2022 tot en met 31 december 2022. Meer informatie:

Herinnering: energiecrisis - algemeen betaaluitstel voor de betaling van de personenbelasting, de vennootschapsbelasting, de belasting niet-inwoners en de rechtspersonenbelasting - aanslagjaar 2022

De federale regering heeft maatregelen genomen om burgers en bedrijven te ondersteunen in deze moeilijke tijden van energiecrisis. Eén maatregel omvat een algemeen betaaluitstel voor alle betalingen voor het aanslagjaar 2022 in:

Opening Biztax aanslagjaar 2022

Moet u uw aangifte in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting of de belasting niet-inwoners vennootschappen indienen? Biztax is nu beschikbaar voor het aanslagjaar 2022.

Snellere terugbetaling VenB - RPB - BNI-Ven? Dien uw aangifte ten laatste in op 30 september 2021

De uiterste indieningsdatum voor de aangiften Venb – RPB – BNI-Ven voor aanslagjaar 2021, met balansdata van 31 december 2020 tot en met 28 februari 2021, is 28 oktober 2021.

Pagina's