Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 59 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 59 resultaten

Opening Biztax aanslagjaar 2023

Moet u uw aangifte in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting of de belasting niet-inwoners vennootschappen indienen? 

Belastingkrediet voor de verhoging van de forfaitaire kilometervergoeding voor dienstverplaatsingen

Onder bepaalde voorwaarden kunt u een belastingkrediet aanvragen voor de verhoging van de forfaitaire kilometervergoeding voor de dienstverplaatsingen gedaan in de periode vanaf 1 maart 2022 tot en met 31 december 2022. Meer informatie:

Herinnering: energiecrisis - algemeen betaaluitstel voor de betaling van de personenbelasting, de vennootschapsbelasting, de belasting niet-inwoners en de rechtspersonenbelasting - aanslagjaar 2022

De federale regering heeft maatregelen genomen om burgers en bedrijven te ondersteunen in deze moeilijke tijden van energiecrisis. Eén maatregel omvat een algemeen betaaluitstel voor alle betalingen voor het aanslagjaar 2022 in:

Opening Biztax aanslagjaar 2022

Moet u uw aangifte in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting of de belasting niet-inwoners vennootschappen indienen? Biztax is nu beschikbaar voor het aanslagjaar 2022.

Snellere terugbetaling VenB - RPB - BNI-Ven? Dien uw aangifte ten laatste in op 30 september 2021

De uiterste indieningsdatum voor de aangiften Venb – RPB – BNI-Ven voor aanslagjaar 2021, met balansdata van 31 december 2020 tot en met 28 februari 2021, is 28 oktober 2021.

Belastingvermindering bij kwijtschelding huur

Als verhuurder, hebt u huurders:

Opening Biztax aanslagjaar 2021

Moet u uw aangifte in de vennootschapsbelasting, de rechtspersonenbelasting of de belasting niet-inwoners vennootschappen indienen? Biztax is nu beschikbaar voor het aanslagjaar 2021.

Belastingvermindering bij kwijtschelding huur

Deze maatregel werd verlengd.  

Coronavirus – verlenging en nieuwe ondersteuningsmaatregelen

Deze verlengde en nieuwe maatregelen zullen binnenkort in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd en zullen in afwachting daarvan reeds worden toegepast. Maatregelen die uitgebreid of verlengd worden 1. Vrijstelling coronapremies nog tot eind 2021

De commentaar op het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 in een nieuw jasje

Fisconetplus stelt graag aan u voor: een nieuwe presentatiewijze van de commentaar op het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992. Vanaf nu kan u alle relevante informatie terugvinden in één oogopslag.

Pagina's