Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 17 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 17 resultaten

Investering in een steunzone door grote ondernemingen: opnieuw mogelijk sinds 25 juli 2022

Sinds 25 juli 2022 kunnen grote ondernemingen (bedoeld in artikel 275/9 WIB 92) opnieuw het formulier 274 SZ

Investering in een steunzone door grote ondernemingen: einde van de geldigheidsduur van de regionale steunkaart

Om in aanmerking te komen voor de vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing in het kader van investeringen in een steunzone, moeten grote ondernemingen investere

Plichten van exploitanten van een digitaal samenwerkingsplatform

De onderneming die als exploitant van een digitaal samenwerkingsplatform personen op afstand verbindt voor de levering van een dienst, moet:

Coronavirus – verlenging en nieuwe ondersteuningsmaatregelen

Deze verlengde en nieuwe maatregelen zullen binnenkort in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd en zullen in afwachting daarvan reeds worden toegepast. Maatregelen die uitgebreid of verlengd worden 1. Vrijstelling coronapremies nog tot eind 2021

Coronavirus - Bijkomende steunmaatregelen inzake btw en bedrijfsvoorheffing: uitstel voor het indienen van de btw-aangiften en voor de betaling voor de maand april

In het kader van de coronacrisis geeft de federale regering ook voor de maand april automatisch uitstel voor de indiening van de btw-aangiften en de betaling van btw en bedrijfsvoorheffing.

Awards 'Fit For the Future': stem Fisconetplus naar de overwinning!

Op 20 en 21 november 2019 neemt de FOD Financiën opnieuw deel aan Forum For the Future, (hyperlink) de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor boekhouders en fiscalisten.

[OPGELOST] E-services ontoegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Door een probleem bij Bosa (FOD Beleid en Ondersteuning) zijn de e-services van de FOD Financiën momenteel niet toegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Tip Fisconetplus: hoe op de hoogte blijven van nieuw inhoud of van wijzigingen op Fisconetplus?

Met de toegang tot de publicaties en de recente wijzigingen kunt u voor uzelf via Fisconetplus de opvolging van alle documentatie organiseren. Via de recente wijzigingen of via specifieke waarschuwingen blijft u permanent op de hoogte van de nieuwigheden gepubliceerd op Fisconetplus.

Tip Fisconetplus : een document in een andere taal in Fisconetplus opzoeken

Fisconetplus biedt de mogelijkheid om snel toegang te hebben tot alle taalversies van een document of tot het opzoeken in een andere taal van documenten. In Fisconetplus is de opzoeking van documenten tot in vier talen mogelijk (FR, NL, DE en EN).

Tip Fisconetplus: optimaliseren van de zoekresultaten

Via de toegangspagina (homepage) hebt u een snelle en directe toegang tot de volledige inhoud van Fisconetplus.

Pagina's