Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 301 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 301 resultaten

FISCONETPLUS : informatiemonitoring oorlog in Oekraïne

De militaire interventie van Rusland op Oekraïens grondgebied leidt tot een ernstige destabilisering van de politieke, sociale, economische en financiële indicatoren. Deze situatie heeft geleid tot een aantal besluiten, van het lokale tot het internationale niveau.

Nieuw openingsuur voor telefonische oproepen naar de FOD Financiën

Vanaf maandag 25 april 2022 is de FOD Financiën telefonisch bereikbaar vanaf 9 uur (i.p.v. 8.30 uur) tot 17 uur. 

[OPGELOST] Onze diensten zijn moeilijk bereikbaar per telefoon

We werken aan een oplossing om het probleem te herstellen. Bedankt voor uw begrip.

[OPGELOST] Onze diensten zijn moeilijk bereikbaar per telefoon

We werken aan een oplossing om het probleem te herstellen. Bedankt voor uw begrip.

Dubbelbelastingverdrag België- Duitsland: akkoord tussen bevoegde autoriteiten over thuiswerk verricht gedurende de COVID-19 gezondheidscrisis

Op 6 mei 2020 sloten de bevoegde autoriteiten van België en Duitsland een akkoord dat duidelijkheid verschaft over de situatie van de grensarbeiders in

[OPGELOST] E-services niet beschikbaar

Door een technisch probleem zijn de e-services momenteel niet beschikbaar.  We stellen alles in het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.  Dank u voor uw begrip. 

De Deposito- en Consignatiekas zal de gelden van niet-gesloten rekeningen van online bankieren Rabobank.be in België bewaren

Op 1 september 2022 staakt Rabobank.be definitief haar bankactiviteiten in België. Op dat ogenblik zullen de tegoeden van de niet-gesloten rekeningen automatisch worden overgeschreven naar de Deposito- en Consignatiekas (hierna “DCK”).

Open Data Dag: hoe de FOD Financiën zijn gegevens optimaal benut

Zaterdag 5 maart vieren we de Open Data Dag (Open Data Day). Over de hele wereld vinden dan evenementen plaats om open data in de bloemetjes te zetten.

IT-onderhoud: e-services niet beschikbaar tijdens het weekend van 26 en 27 februari

Door een IT-onderhoud zullen alle e-services niet beschikbaar zijn vanaf vrijdag 25 februari om 18 u tot zondag 27 februari om 12 u. Dit is het onderhoud dat oorspronkelijk gepland was voor het weekend van 29 en 30 januari en dat vanwege externe factoren geannuleerd werd.

Pagina's