Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 283 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 283 resultaten

De Deposito- en Consignatiekas van de FOD Financien bewaart de tegoeden afkomstig van niet-afgesloten rekeningen van de online spaarbank Rabobank.be in België

Op 1 september 2022 heeft Rabobank.be definitief haar bankactiviteiten in België stopgezet. De tegoeden afkomstig van de niet-afgesloten rekeningen werden automatisch getransfereerd naar de Deposito- en Consignatiekas (hierna DCK) van de FOD Financiën. 

FISCONETplus - Update documentatiemap: Gegevensbescherming en privacy

Het team informatiemonitoring van Fisconetplus stelt u een update voor van de documentatiemap Privacy en gegevensbescherming.

Huisvesting in het kader van het sociaal beleid - privéinitiatief - wijziging binnen 15 jaar

Een verlaagd btw-tarief van 12 % geldt voor huisvesting in het kader van het sociaal beleid - privéinitiatief. Aan dit tarief zijn voorwaarden gekoppeld.

Tijdelijke btw-verlaging op aardgas en warmte – nieuwe maatregel en verlenging tot 31 december 2022

Voor residentiële contracten, wordt de toepassing van het verlaagde btw-tarief van 6 % voor leveringen van aardgas en warmte aan natuurlijke personen verlengd tot en met 31 december 2022.

Informatiemonitoring : Artikel NFT - fiscale aspecten en update van de documentatiemap ‘Blockchain’

NFT's (non-fungible tokens of niet-verwisselbare tokens) zijn digitale eigendomscertificaten die gebaseerd zijn op blockchain-technologie. Ze zijn niet verwisselbaar omdat ze stuk voor stuk uniek zijn en met niets anders kunnen worden omgewisseld.

Pagina's