Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 99 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 99 resultaten

Update e-DEPO - applicatie onbeschikbaar tussen 9u00 en 10u00 op donderdag 23 november 2023

Op 23 november 2023 wordt er een nieuwe versie van e-DEPO in productie geplaatst. Bijgevolg zal de applicatie tussen 9u00 en 10u00 onbeschikbaar zijn. Met deze nieuwe versie zal de werking van e-DEPO verder verbeterd worden en zal het gebruiksgemak toenemen. Bedankt voor uw begrip.

Computerstoringen UBO-register

Door onvoorziene omstandigheden kan het UBO-register tijdelijk worden verstoord wanneer de controlestructuur van uw entiteit wordt geraadpleegd. Ons IT-team doet zijn uiterste best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. 

Commerciële certificaten ‘Isabel’ en ‘Globalsign’ geven vanaf 31 januari 2024 geen toegang meer tot de e-services van de FOD Financiën

Vanaf 31 januari 2024 zult u met de commerciële certificaten van Isabel en Globalsign niet meer kunnen inloggen op de e-services van de FOD Financiën.

Aansluitingsmoeilijkheden voor nieuwe ondernemingsnummers die beginnen met het cijfer 1

Sinds 19 september 2023 creëert de Kruispuntbank van Ondernemingen nieuwe entiteiten met ondernemingsnummers die beginnen met het cijfer 1. Deze nummers zijn momenteel niet compatibel met het gebruik van het UBO-register.

Foutmelding bij de elektronische handtekening van onze digitale documenten

Het is mogelijk dat uw pdf-leessoftware (bv. Adobe Acrobat) sinds 18 augustus 2023 een foutmelding geeft bij het ondertekenen van onze digitale documenten. Afhankelijk van de gebruikte software kan deze melding er als volgt uitzien:

Moet u fiscale fiches indienen? Doe dit vanaf nu via Belcotax-on-web

Vanaf nu kunt u uw fiscale fiches voor inkomstenjaar 2022 indienen via Belcotax-on-web.

Bijwerking documentatiemap: Elektronische handel

Het team informatiemonitoring van Fisconetplus stelt u een bijwerking voor van de documentatiemap over elektronische handel die werd aangepast aan de recente ontwikkel

Nieuwe documentatiemap: Blockchain

FISCONETplus stelt graag aan u voor: de nieuwe documentatiemap ‘blockchain’.

Fisconetplus - Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde in het Duits

Wij zijn blij u te kunnen informeren dat een nieuwe officieuze coördinatie van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde in het Duits werd gepubliceerd, bijgewerkt tot en met de wet van 11.02.2019  - Wet houdende fiscale, fraudebestrijdende, financiële alsook diverse bepalingen (B.S

Pagina's