Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 6 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-6 van 6 resultaten

Groene autofiscaliteit - circulaires

Om de vergroening van ons bedrijfswagenpark te versnellen werd de autofiscaliteit herwerkt.  Raadpleeg de circulaires voor meer info:

Coronavirus – verlenging en nieuwe ondersteuningsmaatregelen

Deze verlengde en nieuwe maatregelen zullen binnenkort in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd en zullen in afwachting daarvan reeds worden toegepast. Maatregelen die uitgebreid of verlengd worden 1. Vrijstelling coronapremies nog tot eind 2021

Controleverslag beschikbaar in MyMinfin

In het kader van haar missie, voert de FOD Financiën gerichte controles uit op de fiscale situatie van belastingplichtigen.

Europese btw-richtlijnen over e-commerce in een Belgische wet: wetgeving voor u maar ook een beetje door u!

Op vraag van minister van Financiën Vincent Van Peteghem organiseert de FOD Financiën een publieksraadpleging en wil daarmee vastberaden de weg bewandelen van meer transparantie, gelijke toegang tot basisinformatie en mogelijkheid tot inspraak om uiteindelijk tot een betere regelgeving te

Uitstel verplichting tot elektronische indiening van de aangiften van de aanvang (604A), de wijziging (604B) en de beëindiging van de activiteit (604C)

De FOD Financiën heeft de ambitie om het gebruik van papieren formulieren aanzienlijk te verminderen en haar digitale dienstverlening verder te ontwikkelen.