Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 37 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 37 resultaten

Waalse Gewest – overname van de onroerende voorheffing door de Waalse belastingdienst (SPW Fiscalité)

Bezit u een onroerend goed (huis, grond, handelspand … ), gelegen in het Waalse Gewest? Vanaf 1 januari 2021 zal uw onroerende voorheffing verwerkt worden door de Waalse belastingdienst (SPW Fiscalité). Dat heeft geen invloed op uw situatie.

[OPGELOST] E-services ontoegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Door een probleem bij Bosa (FOD Beleid en Ondersteuning) zijn de e-services van de FOD Financiën momenteel niet toegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Huisvesting in het kader van het sociaal beleid - privé-initiatief - Leg een verklaring af voor het verlaagde btw-tarief

Verwerft of least u een privéwoning of woningcomplex dat bestemd is voor de huisvesting in het kader van het sociaal beleid-privé initiatief (koninklijk besluit nr.

Een kadastraal uittreksel nodig? – Vraag uw uittreksel aan via MyMinfin

Bij de FOD Financiën breiden we onze digitale dienstverlening verder uit. Vanaf vandaag kunt u online kadastrale uittreksels aanvragen. De lijst van beschikbare producten en de tarieven die van toepassing zijn, wijzigen ook.  

Btw-bouwaangifte vanaf 20.08.2018 vervangen door nieuwe procedure

Door een recente wetswijziging verdwijnt de traditionele btw-bouwaangifte die u als bouwheer moet indienen als u bouwt of verbouwt.

Infotheek gesloten op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli 2018

De Infotheek (North Galaxy gebouw - Brussel) zal op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli 2018 uitzonderlijk gesloten zijn. Wij danken u voor uw begrip. Infotheek Stafdienst voor Beleidsexpertise en -ondersteuning

FOD Financiën beantwoordt al uw vragen over spaarfiscaliteit tijdens de Week van het Geld 2018 

De Week van het Geld vindt plaats van 12 tot 16 maart 2018 en heeft als doel om geldzaken zo breed mogelijk bespreekbaar maken en extra aandacht schenken aan financiële educatie.  

Log in en ontdek gratis de nieuwe versie van Fisconetplus!

Onze juridische en fiscale databank is vernieuwd! Fisconetplus, de enige officiële bron in België die de fiscale en juridische informatie bevat in de verschillende landstalen, bereidt zich voor op de toekomst. Hoe? Ze wordt dynamischer en past zich vlotter aan.

Fisconetplus in een nieuw kleedje: geen updates van 1 tot en met 25 februari 2018

Fisconetplus steekt vanaf 26 februari 2018 in een nieuw kleedje.

Pagina's