Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 35 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 35 resultaten

Tijdelijk verlaagd btw-tarief: zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen

Het btw-tarief op werken die tot voorwerp hebben de levering met plaatsing van

Tijdelijke btw-verlaging voor elektriciteit

Het btw-tarief voor elektriciteit (huishoudelijke afnemers) zal vanaf 1 maart 2022 tot en met 30 juni 2022 dalen van 21 % naar 6 %.

Afbraak en bouw - btw-tarief 6 %: uw vragen

Laat u een gebouw afbreken om er een privéwoning te bouwen? Van 1 januari 2021 tot 31 december 2022 wordt het verlaagd btw-tarief van 6 % uitgebreid naar heel België (en geldt het dus niet alleen voor 32 steden, zoals nu het geval is).

Tip Fisconetplus: hoe op de hoogte blijven van nieuw inhoud of van wijzigingen op Fisconetplus?

Met de toegang tot de publicaties en de recente wijzigingen kunt u voor uzelf via Fisconetplus de opvolging van alle documentatie organiseren. Via de recente wijzigingen of via specifieke waarschuwingen blijft u permanent op de hoogte van de nieuwigheden gepubliceerd op Fisconetplus.

Tip Fisconetplus : een document in een andere taal in Fisconetplus opzoeken

Fisconetplus biedt de mogelijkheid om snel toegang te hebben tot alle taalversies van een document of tot het opzoeken in een andere taal van documenten. In Fisconetplus is de opzoeking van documenten tot in vier talen mogelijk (FR, NL, DE en EN).

Tip Fisconetplus: optimaliseren van de zoekresultaten

Via de toegangspagina (homepage) hebt u een snelle en directe toegang tot de volledige inhoud van Fisconetplus.

Btw-bouwaangifte vanaf 20.08.2018 vervangen door nieuwe procedure

Door een recente wetswijziging verdwijnt de traditionele btw-bouwaangifte die u als bouwheer moet indienen als u bouwt of verbouwt.

Infotheek gesloten op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli 2018

De Infotheek (North Galaxy gebouw - Brussel) zal op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli 2018 uitzonderlijk gesloten zijn. Wij danken u voor uw begrip. Infotheek Stafdienst voor Beleidsexpertise en -ondersteuning

FOD Financiën beantwoordt al uw vragen over spaarfiscaliteit tijdens de Week van het Geld 2018 

De Week van het Geld vindt plaats van 12 tot 16 maart 2018 en heeft als doel om geldzaken zo breed mogelijk bespreekbaar maken en extra aandacht schenken aan financiële educatie.  

Log in en ontdek gratis de nieuwe versie van Fisconetplus!

Onze juridische en fiscale databank is vernieuwd! Fisconetplus, de enige officiële bron in België die de fiscale en juridische informatie bevat in de verschillende landstalen, bereidt zich voor op de toekomst. Hoe? Ze wordt dynamischer en past zich vlotter aan.

Pagina's