Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 27 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 27 resultaten

Phishing: valse e-mails en sms’en van de FOD Financiën in omloop

Opnieuw circuleren e-mails en sms’en, zogezegd afkomstig van de FOD Financiën, waarbij men u telkens vraagt om op een link te klikken.

Let op voor valse e-mails die u een terugbetaling beloven

Nog steeds sturen oplichters e-mails rond waarbij men u meldt dat u nog geld tegoed heeft van de FOD Financiën. U moet gewoon op een knop klikken om uw teveel betaalde belasting terug te krijgen. 

Phishing: FOD Financiën stuurt uw belastingrekening nooit per e-mail

Oplichters versturen momenteel e-mails in naam van de FOD Financiën waarbij zij u zogezegd uw aanslagbiljet (belastingberekening) bezorgen.

Phishing: valse e-mails met betalingsaanmaning FOD Financiën in omloop

Opnieuw circuleren e-mails, zogezegd van de FOD Financiën, waarin men laat weten dat u nog een openstaande schuld heeft.  

Phishing: valse e-mails met afzenderadres ‘incasso@fed.be’ in omloop

Op dit moment circuleren e-mails, zogezegd van de FOD Financiën, waarin men laat weten dat u nog een openstaande schuld heeft. Ze hebben als afzenderadres ‘incasso@fed.be’.   

Valse e-mails PayPal in naam van de FOD Financiën in omloop

Cybercriminelen blijven innoveren. In een nieuwe e-mail, zogezegd afkomstig van de FOD Financiën, laten ze u weten dat u zal moeten betalen voor een verdachte transactie. Tenzij u protest aantekent door op een knop te klikken. 

Opgelet voor nieuwe manier tot phishing: FOD Financiën stuurt uw belastingafrekening nooit per e-mail

Oplichters versturen momenteel e-mails in naam van de FOD Financiën waarbij zij u zogezegd uw aanslagbiljet (belastingafrekening) bezorgen.

Poging tot phishing: frauduleuze e-mails en sms’en in naam van de FOD Financiën

De FOD Financiën waarschuwt eens te meer voor frauduleuze e-mails en sms’en die de ronde doen. Daarin vraagt men u om een zogezegde schuld aan de FOD Financiën af te lossen. Ga daar niet op in!

Pagina's