Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 140 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 140 resultaten

Recordjaar door de douane in beslag genomen drugs

Woensdag 8 januari maakten vicepremier en minister van Financiën, Alexander De Croo en Kristian Vanderwaeren, Administrateur-generaal van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen, het aantal drugsvaststellingen in 2019 bekend.

Sluiting kantoren tussen Kerst en Nieuwjaar

De meeste diensten van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen zijn gesloten of werken met beperkte bemanning tussen 27 december en 31 december 2019, met uitzondering van de diensten die verband houden met haven- en luchthavenactiviteiten, die in 24u/24 en 7d/7 shiften worden georgan

De AAD&A ondersteunt 3C's in België

Uw onderneming beschikt over een customs competence center (3C) in België en wenst een nauwe samenwerking aan te gaan met de AAD&A?

Nieuwe nota's over de Brexit-voorbereidingen

Reizen (REV4) Richtsnoeren voor douanezaken in geval van no deal (REV1)

Overzicht gewijzigde goederencodes vanaf nu raadpleegbaar in Tarbel

Vanaf heden kan u op de Tarbel webapplicatie ook terecht voor het raadplegen van een overzicht van de nieuwe of verwijderde goederencodes.  U kan dit document raadplegen via Tarbel > Home > Andere > Wijzigingen nomenclatuurcodes.

November 2019: herziene algemene nota no-deal BREXIT

Voor meer informatie bekijk de pagina "November 2019: herziene algemene nota no-deal BREXIT".

Sluiting hulpkantoren 15/11/2019

De meeste diensten van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen zijn gesloten op 15 november 2019, met uitzondering van de diensten die verband houden met haven- en luchthavenactiviteiten, die in 24u/24 en 7d/7 shiften worden georganiseerd.

[OPGELOST] E-services ontoegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Door een probleem bij Bosa (FOD Beleid en Ondersteuning) zijn de e-services van de FOD Financiën momenteel niet toegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Opheffing Circulaire Gebruikstarief – Boekwerk 2014 – D.I. 612

Ten gevolge van de ingebruikname van de vernieuwde Tarbel website, wordt de circulaire Gebruikstarief Boekwerk 2014 opgeheven.

Pagina's