Onze infocenters en kantoren zijn tijdelijk gesloten voor het publiek. U kunt de grote meerderheid van uw administratieve zaken online of per telefoon regelen.

Val niet in een zwart gat na Black Friday en Cyber Monday!

Datum:
Vandaag besteld voor 22uur, morgen in huis! Niets is gemakkelijker: product kiezen, bestellen, betalen, de levering afwachten en genieten…
 
Particulieren maken graag gebruik van deze voordelen en E-Commerce is een noodzaak geworden om mee te draaien.
Toch zijn er heel wat valkuilen of mogelijke kosten die gemakkelijk over het hoofd worden gezien, zorg dat uw klanten en uzelf goed geïnformeerd de pakjes-periode tegemoet gaan.
De AAD&A heeft een nieuwe teaser-video en een aanvulling op de FAQ gemaakt om particulieren beter te informeren in verband met mogelijke extra kosten bij het bestellen van pakjes via het internet. De video en de aanvulling van de FAQ kan u terugvinden op onze webpagina "Pakketten verzenden en ontvangen".
 
Voor de ondernemingen heeft de werkgroep Accijnzen binnen het Nationaal Forum twee nieuwe brochures ontwikkeld: een brochure rond "E-Commerce vanuit België" en een brochure rond "E-Commerce vanuit een andere lidstaat naar België".
 
Maak gerust gebruik van al deze nieuwe informatie rond E-Commerce en vergeet zelf niet om de info te checken wanneer je op zoek gaat naar het ideale eindejaarscadeau!