Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Virtuele infosessie CCEI (Customs Control Equipment Instrument) op 17 november 2021

Datum:

Op 17 november organiseert DG TAXUD een virtuele infosessie in de vorm van een workshop, gericht op fabrikanten van apparatuur rond de CCEI (Customs Control Equipment Instrument).

De CCEI is een beleids- en financieel instrument dat wordt beheerd door de Europese Commissie/DG TAXUD. Het biedt financiële steun aan de douaneautoriteiten van de 27 lidstaten voor de aanschaf, de modernisering en het onderhoud van betrouwbare en geavanceerde douanecontroleapparatuur die veilig, beveiligd, cyberbestendig en milieuvriendelijk is.

Als externe belanghebbende (als fabrikant van de apparatuur en/of de dienstverlener) is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn, want het CCEI-budget zal worden besteed door middel van specifieke uitrustingssubsidies aan de douaneautoriteiten van de lidstaten.

Bent u een fabrikant van douanecontroleapparatuur dat bestemd is voor grensposten en douanelaboratoria (dat wordt gefinancierd in het kader van de CCEI-verordening)?

Neem dan contact op met: TAXUD-CCEI-A1@ec.europa.eu en vermeld expliciet waarom uw bedrijf geïnteresseerd is om deel te nemen aan de virtuele infosessie op 17 november 2021 van 10u30 tot 12u30.