Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Belcotax-on-web

Werkgevers en andere schuldenaars van inkomsten kunnen door middel van Belcotax-on-web de fiches 281.xx (bezoldigingen, attesten giften, commissielonen ...) online indienen. Het gebruik van Belcotax-on-web is verplicht (behoudens afwijking).

Meer info    
 

Actualiteiten

 • 29.03.2024 - Nieuwe versie validatiemodule beschikbaar - te installeren bij voorkeur

  Een nieuwe versie van de validatiemodule is beschikbaar, gelieve daarom deze versie éénmalig te downloaden en te openen. De specifieke validatie van de fiscale fiches werd niet gewijzigd.

 • 22.03.2024 - Alternatief voor de validatiemodule inkomsten 2023 - invoer via gezipt XML-formaat

  De validatiemodule inkomsten 2023 die moet worden gebruikt om het XML-bestand om te zetten naar een .bow-bestand bevat een fout.

  Daarom werd de link om de validatiemodule 2023 te downloaden tijdelijk gedesactiveerd, in afwachting van een verbeterde validatiemodule inkomsten 2023.

  Wij bieden ondertussen het volgend alternatief aan: verzenden via gezipt XML-bestand.

  Verzending via bestand, kan door het XML-bestand te zippen (.zip formaat) en het vervolgens door te sturen via Belcotax-on-web.

  Kies in het menu VERZENDING PER BESTAND > Verzending bestand. Als het XML-bestand fouten zou bevatten, zal er een lijst met fouten worden gemaild naar het e-mailadres dat vermeld is in de tag v0023_emailadres.


Archief