Intervat

Met de toepassing Intervat kunt u uw btw-aangiften (of deze van uw klanten) indienen.

Meer info

 

Actueel
 

 • 01-12-2017 - IT-onderhoud: e-services niet beschikbaar op zaterdag 9 december

  Door het laatste IT-onderhoud van het jaar zullen alle e-services niet beschikbaar zijn op zaterdag 9 december tussen 7u en 18u.
  Bedankt voor uw begrip.
   
 • 14-11-2017 – Probleem met de toegang tot Intervat? Maak de cache van uw browser leeg en wis de cookies

  Als u geen toegang kunt krijgen tot Intervat, raden we u aan om de cache van uw browser leeg te maken en de cookies te wissen.

   
 • 13-11-2017 - Intervat opnieuw beschikbaar – Nieuwe versie geïnstalleerd

  De nieuwe, verbeterde versie van Intervat is geïnstalleerd.  Meer informatie over de nieuwe functionaliteiten (PDF, 615.32 KB).

   
 • 13-11-2017 - Tolerantie ingevolge tijdelijke onbeschikbaarheid van Intervat

  Ingevolge een verlengde onbeschikbaarheid van de toepassing Intervat zijn er bepaalde belastingplichtigen die hun aangiften niet hebben kunnen indienen op de 9e en 10e november 2017. Hoewel de wettelijke indieningstermijn de 20ste oktober verlopen was, zal de administratie alles in het werk stellen om de tolerantie die dienaangaande werd ingevoerd te respecteren. De eventuele nadelige gevolgen voor de belastingplichtigen zullen bijgevolg worden rechtgezet wanneer deze het gevolg zijn van de tijdelijke onbeschikbaarheid van de Intervat-toepassing.

   
 • 18-07-2017 - Controleer in Intervat of een ondernemingsnummer btw-plichtig is

  Wilt u weten of uw klant een actief btw nummer heeft? Ga naar het tabblad ’btw regimes’ in het linker menu om toegang te krijgen tot die informatie. Door het ondernemingsnummer in te geven kunt u de regeling van belastingheffing en de indieningsverplichtingen (periodieke aangiften en klantenlijsten) raadplegen. Deze informatie is van belang voor uw eigen klantenlijst.  Bekijk hier de stappen in Intervat (PDF, 279.73 KB).

   
 • 04-05-2016 - Opgelet indien u Windows 10 gebruikt!

  U kunt u niet aanmelden via Edge bij onze e-services met uw eID (via kaartlezer) of uw certificaat klasse 3. Wij raden u aan om een andere webbrowser te gebruiken zoals Mozilla Firefox, Internet Explorer of Google Chrome.

 

Archief