Vertegenwoordiging in Afrikaanse Ontwikkelingsbank

Internetsite

www.afdb.org

De African Develoment Bank organiseert elk jaar een seminar over zakelijke kansen: een in Abidjan (maart / april) en de tweede elders op het continent (oktober / november). De datums worden gepubliceerd op het volgende adres.
De Bank organiseert ook transactionele evenementen:

Kiesgroep

  • België
  • Frankrijk
  • Spanje

Beheerder

Dominique LEBASTARD
tel. + 225 20 26 2823
e-mail: d.lebastard@afdb.org

Senior adviseur

Denis DUBUISSON (BE)
tel. +225 20 26 2130
e-mail: d.dubuisson@afdb.org

Biografie Denis Dubuisson

Denis Dubuisson is sinds april 2017 senior adviseur van de Belgische bewindvoerder van de Afrikaanse Ontwikkelingsbankgroep (ADGB) voor de kiesgroep België, Frankrijk en Spanje.

Daarvoor werkte hij op het kabinet van de vice-eersteminister en minister van Ontwikkelingssamenwerking en in allerlei Belgische non-profitorganisaties die actief zijn op het gebied van internationale ontwikkeling. Denis Dubuisson is inmiddels al 25 jaar bezig met internationale ontwikkeling. Hij oefende daarbij allerlei functies uit op het vlak van wetenschappelijk onderzoek, programmabeheer, kwaliteitsbeheer, organisatorische capaciteitsopbouw en beleidsvorming.  Zijn expertiseterrein bestaat onder meer uit het ontwerpen van sterke ontwikkelingsprogramma's en beleidsmaatregelen in een Afrikaanse context.  

Denis Dubuisson behaalde een master ontwikkelingseconomie aan de Universiteit van Namen.