Steunmaatregelen en nieuws in verband met coronavirus

Deposito- en Consignatiekas (DCK)

Onze nieuwe applicatie e-DEPO is online!

Voor borgtochten met betrekking tot overheidsopdrachten, de wet Breyne, huurwaarborgen, vervoersvergunningen, kansspelen, maar ook gevraagd door een publieke instantie, kunt u nu onze gloednieuwe interactieve applicatie gebruiken: e-DEPO. Op deze manier heeft u uw eigen toegang om uw dossiers te beheren.

Om de continuïteit van uw activiteiten te garanderen vóór de lancering van e-DEPO, hebben we voortdurend gezorgd voor de opening van nieuwe dossiers. Terugbetalingen voor bestaande dossiers werden een tijdje geblokkeerd, maar werden uiteindelijk opnieuw verwerkt via de nieuwe applicatie. We doen momenteel al het mogelijke om de opgebouwde vertraging zo snel mogelijk te verkleinen.

Andere soorten stortingen zullen geleidelijk worden geïntegreerd in de nieuwe e-DEPO-applicatie. Kijk regelmatig op onze website voor updates over e-DEPO-ontwikkelingen.

Sinds enkele weken merken we dat de verzending van brieven aan de Deposito- en Consignatiekas niet optimaal is. Veel brieven bereiken ons niet of wel met enkele dagen te laat. In uw belang nodigen wij u sterk uit om ons e-mailadres info.cdcdck@minfin.fed.be te gebruiken.

Wij danken u voor uw begrip.