Deposito- en Consignatiekas (DCK)

Heeft u hulp nodig bij uw dossier? Hier vindt u een antwoord op de meeste vragen, ingedeeld per onderwerp. U kan ook de klantendienst contacteren.

  • E-mailadres: info.cdcdck@minfin.fed.be
  • Telefoonnummer: (32) (0)257 741 10 (elke werkdag van 9:00-12:00 en 13:00-16:00) 
  • Bezoek: Handelsstraat 96, 1040 Brussel

Heeft u een gerichte (specifieke) vraag over een bestaand dossier? Neem rechtstreeks contact op met de dossierbeheerder.

BERICHT AAN ALLE KLANTEN VAN DCK

Voor de borgtochten overheidsopdrachten, wet Breyne, gevraagd door een openbare instantie, een huurwaarborg of een vervoerderborgtocht zullen we weldra gebruik maken van een nieuwe interactieve toepassing: e-DEPO. De inwerkingstelling hiervan zal gefaseerd verlopen.

Om de continuïteit van de uw activiteiten te verzekeren hebben we de opening van nieuwe dossiers voortdurend gegarandeerd.  De terugbetalingen in bestaande dossiers hebben daarentegen enige tijd stilgelegen, maar kunnen sinds kort opnieuw behandeld worden via de nieuwe toepassing. We stellen op dit ogenblik alles in werk om de opgebouwde achterstand zo snel mogelijk weg te werken. U zal binnenkort ook zelf toegang hebben tot uw dossiers.

Raadpleeg daarom regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van e-DEPO.

Sinds al enkele weken merken we dat de verzending van brieven aan de Deposito- en Consignatiekas niet optimaal is. Veel brieven bereiken ons niet of wel met enkele dagen te laat. In uw belang nodigen wij u sterk uit om ons e-mailadres info.cdcdck@minfin.fed.be te gebruiken.

Wij danken u voor uw begrip.