Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Deposito- en Consignatiekas

Sinds haar oprichting heeft de Deposito- en Consignatiekas (DCK) één hoofdopdracht: de toevertrouwde deposito's in ontvangst nemen en bewaren, alvorens ze aan het einde van het proces aan de rechthebbenden terug te geven. De door de Deposito- en Consignatiekas beheerde deposito's worden geplaatst en belegd in financiële instrumenten die zijn uitgegeven door een overheidseenheid binnen het Europees systeem van nationale en regionale rekeningen.

Ons leren kennen


Ons dienstaanbod

beheer van alle soorten consignaties (borgtochten in geld, solidaire borgtochten, deposito's, gerechtelijke deposito's, effectendossiers, dematerialisatie)

MEER INFORMATIE OVER ONS AANBOD INZAKE BEHEER VAN DEPOSITO'S


Ons nieuwsoverzicht

Telefonie tijdelijk verstoord 

Door de implementatie van nieuwe software zijn wij momenteel moeilijk telefonisch bereikbaar zijn. Wij stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken en excuseren ons voor dit ongemak. U kan ons steeds bereiken per mail op: info.cdcdck@minfin.fed.be 

E-DEPO FAILLISSEMENTEN - Probleem bij aanmelden en het uitvoeren van de betalingen van 26/01/2024

U kan als curator problemen ondervinden bij het aanmelden in de applicatie e-DEPO Faillissementen.
Onze IT-dienst werkt eraan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.
De betalingen met uitvoeringsdatum 26 januari 2024 zullen tevens zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Onze excuses voor het ongemak.

e-CREDIT: een toepassing ten dienste van lokale overheden

De Deposito- en Consignatiekas heeft het genoegen u een gunstige lening aan te bieden om de financieringskosten van uw gemeente te verlagen. Elke gemeente kan nu in slechts enkele minuten een leningscontract verkrijgen.

Bent u geïnteresseerd in een lening van de Deposito- en Consignatiekas ? Meer informatie over dit onderwerp vindt u op onze website. De applicatie e-CREDIT is al beschikbaar via MyMinfin.

Raadpleeg onZE overige nieuwsberichten


Hulp nodig?

Wij staan tot uw dienst! 

Hebt u een vraag over de Deposito- en Consignatiekas en haar diensten? Een probleem met uw procedures? Vele gebruikershandleidingen en FAQ's zijn beschikbaar om u te helpen.

Als u de oplossing voor uw probleem niet hebt gevonden, kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier (rubriek "Niet-fiscale aangelegenheden" en vervolgens "Stortingen en consignaties"), of telefonisch op het nummer 02 572 57 57 (code 16502).

RAADPLEEG ONS ONDERSTEUNEND MATERIAAL


Voor meer informatie