Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Deposito- en Consignatiekas

Sinds haar oprichting heeft de Deposito- en Consignatiekas (DCK) één hoofdopdracht: de toevertrouwde deposito's in ontvangst nemen en bewaren, alvorens ze aan het einde van het proces aan de rechthebbenden terug te geven. De door de Deposito- en Consignatiekas beheerde deposito's worden geplaatst en belegd in financiële instrumenten die zijn uitgegeven door een overheidseenheid binnen het Europees systeem van nationale en regionale rekeningen.

Ons leren kennen


Ons dienstaanbod

beheer van alle soorten consignaties (borgtochten in geld, solidaire borgtochten, deposito's, gerechtelijke deposito's, effectendossiers, dematerialisatie)

MEER INFORMATIE OVER ONS AANBOD INZAKE BEHEER VAN DEPOSITO'S


Ons nieuwsoverzicht

E-DEPO - PROBLEMEN BIJ HET GEBRUIK VAN E-DEPO

Op dit moment kunnen er problemen optreden bij het gebruik van e-DEPO. Ons IT-team is op de hoogte en werkt aan een oplossing. We verontschuldigen ons voor het ongemak en hopen snel weer volledig operationeel te zijn.

Personen zonder eID, Itsme, token of eIDAS

Personen zonder een Belgische authenticatiemethode (eID, Itsme en TOTP) of eIDAS-toegang kunnen vanaf nu via de toepassing ForREG (Foreign Registration) toegang krijgen tot de applicatie e-DEPO. Volg de stappen op de FORREG-pagina om toegang te krijgen.

e-CREDIT: een toepassing ten dienste van lokale overheden

De Deposito- en Consignatiekas heeft het genoegen u een gunstige lening aan te bieden om de financieringskosten van uw gemeente te verlagen. Elke gemeente kan nu in slechts enkele minuten een leningscontract verkrijgen.

Bent u geïnteresseerd in een lening van de Deposito- en Consignatiekas ? Meer informatie over dit onderwerp vindt u op onze website. De applicatie e-CREDIT is al beschikbaar via MyMinfin.

Publicatie van de kerncijfers van de Deposito- en consignatiekas- 1/12/2023

Heb je een vraag over de kerncijfers?
Om beter aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, hebben we de kerncijfers van Deposito- en Consignatiekas op onze website gepubliceerd.
U kunt ze raadplegen via de pagina "Ons leren kennen" en vervolgens klikken op "Raadpleeg onze kerncijfers".

Raadpleeg onZE overige nieuwsberichten


Hulp nodig?

Wij staan tot uw dienst! 

Hebt u een vraag over de Deposito- en Consignatiekas en haar diensten? Een probleem met uw procedures? Vele gebruikershandleidingen en FAQ's zijn beschikbaar om u te helpen.

Als u de oplossing voor uw probleem niet hebt gevonden, kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier (rubriek "Niet-fiscale aangelegenheden" en vervolgens "Stortingen en consignaties"), of telefonisch op het nummer 02 572 57 57 (code 16502).

RAADPLEEG ONS ONDERSTEUNEND MATERIAAL


Voor meer informatie