Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Deposito- en Consignatiekas

Sinds haar oprichting heeft de Deposito- en Consignatiekas (DCK) één hoofdopdracht: de toevertrouwde deposito's in ontvangst nemen en bewaren, alvorens ze aan het einde van het proces aan de rechthebbenden terug te geven. De door de Deposito- en Consignatiekas beheerde deposito's worden geplaatst en belegd in financiële instrumenten die zijn uitgegeven door een overheidseenheid binnen het Europees systeem van nationale en regionale rekeningen.

Ons leren kennen


Ons dienstaanbod

Aanbod voor het beheer van alle soorten deposito's (borgtochten in geld, solidaire borgtochten, deposito's, gerechtelijke deposito's, effectendossiers, dematerialisatie)

MEER INFORMATIE OVER ONS AANBOD INZAKE BEHEER VAN DEPOSITO'S


Hulp nodig?

Wij staan tot uw dienst! 

Hebt u een vraag over de Deposito- en Consignatiekas en haar diensten? Een probleem met uw procedures? Vele gebruikershandleidingen en FAQ's zijn beschikbaar om u te helpen.

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier (rubriek "Niet-fiscale aangelegenheden" en vervolgens "Stortingen en consignaties"), of telefonisch op het nummer 02 572 57 57 (code 16502).

RAADPLEEG ONS ONDERSTEUNEND MATERIAAL


Ons nieuwsoverzicht

De website van de Deposito- en Consignatiekas heeft een nieuwe look gekregen - 01/02/2023

Om beter aan de verwachtingen van haar cliënten te voldoen, heeft de Deposito- en Consignatiekas de pagina's van haar website enigszins gereorganiseerd. Op het menu: een duidelijkere uitleg van de inhoud volgens de behoeften (algemene informatie over het DCK, specifieke informatie over ons dienstenaanbod, gegroepeerd ondersteunend materiaal, enz.) Veel ontdekkingsplezier!

RAADPLEEG onze overige nieuwsitems


Voor meer informatie