Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Contact

Het beantwoorden van vragen over de technische aspecten van de bijlage B (in te vullen gegevenselementen, te vermelden codes en/of aanvullende informatie, enz.) behoort tot de bevoegdheid van de Dienst Douanewetgeving van het Centrale Departement Wetgeving. U kan deze vragen sturen naar de volgende e-mailadressen:

Het beantwoorden van vragen over de implementatie van de gegevenssets van de bijlage B in de verschillende elektronische aangiftesystemen (bijvoorbeeld foutmeldingen, release info, noodprocedures,…) behoort tot de bevoegdheid van de Dienst Automatisering van het Departement Informatiemanagement. U kan deze vragen over douane-applicaties sturen naar de volgende e-mailadressen:

Voor het systeem PN-TS bestaat geen afzonderlijk e-mailadres. Indien dergelijk e-mailadres echter noodzakelijk zou blijken, dan kan dit later eventueel voorzien worden door de Dienst Automatisering van het Departement Informatiemanagement.

Het beantwoorden van vragen over de planning van de verschillende elektronische aangiftesystemen behoort tot de bevoegdheid van de Dienst Automatisering van het Departement Informatiemanagement.