Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Inleefstage 2019

In 2018 organiseerde de Algemene Administratie van de Douane & Accijnzen voor de eerste keer een project rond wederzijdse inleefstages met haar AEO-partners. Door het grote succes van dit pilootproject werd beslist om hier een blijvend verhaal van te maken, waardoor er in juni 2019 opnieuw enkele uiterst succesvolle uitwisselingen plaatsvonden. Ook voor het najaar zal de administratie met veel plezier deze unieke belevenis organiseren.

Op basis van de feedback en ervaringen uit de voorgaande stages werden enkele aanpassingen doorgevoerd aan het  concept (PDF, 185.98 Ko) en de organisatie, maar de basisprincipes bleven ongewijzigd: co-creatie en AEO-partnerschap. Het doel is om het inzicht in de werking van belangrijke partners uit te breiden en bijgevolg het wederzijds begrip te vergroten. 

AEO-vergunninghouder en overtuigd? Stuur dan zeker uw kandidatuur voor deelname aan een van de volgende stagereeksen door naar da.marketing@minfin.fed.be. Opgelet, bedrijven die zich al inschreven voor eerdere stagereeksen maar niet hebben kunnen deelnemen, krijgen een voorrangstatus bij de selecties wanneer zij zich opnieuw inschrijven.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eens de leukste quotes uit de editie van 2018 om u alvast ‘goesting’ te doen krijgen:

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over deze inleefstages, neem dan zeker contact op via da.marketing@minfin.fed.be.