Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Inleefstage 2023

Editie 2023 was (opnieuw) een voltreffer!

Voor de vierde editie werden, op basis van een profielmatch na kennismakingsgesprekken, vier AEO-partners en vijf douaniers weerhouden. Voor de geselecteerde AEO’s (Charlier Logistics SA (Jost Group), Neufchâteau - Prayon SA, Engis - Reynaers Aluminium NV, Duffel en Eval Europe NV, Zwijndrecht) werd een uniek stageprogramma samengesteld.

Het driedaags programma bestond uit een bezoek aan de regionale, centrale en operationele diensten van de AAD&A. De feedback was unaniem positief omwille van de verworven kennis, inzichten en nieuw gelegde contacten. Dit blijkt ook uit de deelnemersbevraging: 'Er werd goed ingespeeld op de noden en de verwachtingen die wij als bedrijf hadden…'

Dit unieke project wordt verdergezet in 2024. Wil je als AEO eens aan de andere kant van de (douane)tafel plaatsnemen én meteen ook een inleefstage aanbieden aan één of meerdere douaniers, dan is de wederzijdse inleefstage de kans om dit te kunnen ervaren! Omwille van het exclusieve karakter zijn de plaatsen weliswaar beperkt.

Geïnteresseerde AEO’s kunnen zich kandidaat stellen door een e-mail te sturen naar da.marketing@minfin.fed.be.

Voor verdere vragen of opmerkingen over deze inleefstage, neem gerust contact op via da.marketing@minfin.fed.be.