Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Inleefstages 2020

Na succesvolle edities in 2018 en 2019 organiseert De Algemene Administratie van de Douane & Accijnzen ook in het najaar van 2020 wederzijdse inleefstages tussen de douane en haar AEO-partners!

Bij dit unieke  concept (PDF, 187.73 KB) staan co-creatie en partnerschap centraal. Het achterliggende idee is dat beide partners meer inzicht krijgen in de werking van de andere, zodat wederzijds begrip bevorderd wordt. Om dit alles te verwezenlijken stellen we, in samenspraak met de betrokken partners, een kwaliteitsvol en op maat afgestemd stageprogramma op.

Kijk zeker eens naar enkele getuigenissen van voorgaande edities!

AEO-vergunninghouder en u wil deelnemen? Stuur dan zeker uw kandidatuur naar da.marketing@minfin.fed.be. Bedrijven die zich al inschreven voor eerdere stagereeksen maar niet hebben kunnen deelnemen, krijgen een voorrangsstatus bij de selecties wanneer zij zich opnieuw inschrijven.

Wij beginnen alvast met de organisatie van de inleefstages voor dit najaar. Uiteraard houden we bij deze voorbereidingen rekening met de maatregelen rond het coronavirus.

Vragen of opmerkingen over de inleefstages? Neem dan zeker contact op via da.marketing@minfin.fed.be.