Particulieren

Image MyMINFIN

MyMINFIN

Maak via MyMinfin gebruik van de onlinediensten van de FOD Financiën en raadpleeg uw fiscale en patrimoniale gegevens. Dat kan met een pc, een tablet of een smartphone.
Image Overheidsorganisatie van het jaar 2017

OVERHEIDSORGANISATIE VAN HET JAAR 2017

WINNER FEDERAL AWARD

Nieuws

Opgelet! Momenteel doen oplichters zich voor als medewerkers van de Algemene Administratie van Douane en Accijnzen waarbij zij u geld proberen af te troggelen. Aanvankelijk waren zij alleen actief in het Brusselse maar recent kwamen ook klachten binnen uit de streek van Charleroi. 
Als u hier vaste klant bent, dan heeft u het zeker gemerkt: onze website zit in een nieuw kleedje met als belangrijkste doel de toegang tot onze informatie voor u gemakkelijker te maken.
Via verschillende kanalen werd de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen (AAD&A) op de hoogte gebracht van pogingen tot oplichting van particulieren door externen die valselijk de naam van een
Via deze online applicatie kan u de aangiften voor terugbetaling van accijnzen voor professionele diesel online indienen en consulteren.
Vanaf 22/05/2017 zal het kantoor Aalst alleen op afspraak werken (wegens personeelstekort). U moet een afspraak maken voor: - Vignetten 705 - Attesten DL2, DL2B - Accijnzen