Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Versie 1.1.50

Overzicht wijzigingen

Kadastrale volumes

Nieuw: de laag Kadastrale volumes werd toegevoegd aan de lagen die standaard getoond worden op het kadastraal percelenplan. Deze laag bevat de grondprojecties van de kadastrale volumes.

Meer informatie over kadastrale volumes vindt u in de rubriek Voorafgaande identificatie.

1. TOC

De laag bevindt zich in de TOC onder de groep Percelenplan. Op de kaart worden volumes weergegeven door een transparante lichtblauwe kleur.

Voorbeeld van de TOC met een rode cirkel rond de aangevinkte laag Kadastrale volumes bij Percelenplan

2. Identificeren

Net zoals de andere lagen die standaard in de TOC staan, kunt u de attributen van een bepaald volume opvragen door er op te klikken met de identificatietool. Volgende attributen worden getoond:

  • Volume ID
  • Inhoud / oppervlakte: afhankelijk van het type volume (beperkt …) zal ofwel de inhoud ofwel de oppervlakte getoond worden
  • Fiscale toestand
  • Ref. plan: referentienummer van het afbakeningsplan waarop het volume verschijnt

3. Gestructureerd zoeken

Er kan zowel attributair als grafisch gezocht worden op kadastrale volumes.

4. Ruimtelijke analyse

De kadastrale volumes zijn opgenomen in de keuzelijst voor ruimtelijke analyse.

5. Print

De laag Kadastrale volumes verschijnt niet op de officiële print. Het is wel mogelijk om de laag af te printen via een niet-officiële print.

6. Extractietool

De laag maakt momenteel nog geen deel uit van de lijst met lagen die opgenomen worden in een extract. Er wordt gekeken om deze zo snel mogelijk toe te voegen.

Volgende versie

Er wordt de komende maanden verder gewerkt aan het verbeteren van CadGIS Viewer. In de eerste plaats wordt er geconcentreerd op een verdere aanpak van enkele bugs in de reeds bestaande functionaliteiten.