Particulieren

Jobfin
Image MyMINFIN

MyMINFIN

Maak via MyMinfin gebruik van de onlinediensten van de FOD Financiën en raadpleeg uw fiscale en patrimoniale gegevens. Dat kan met een pc, een tablet of een smartphone.
Image Overheidsorganisatie van het jaar 2017

OVERHEIDSORGANISATIE VAN HET JAAR 2017

WINNER FEDERAL AWARD
Image slapende tegoeden

SLAPENDE TEGOEDEN

Moet u wakker liggen van uw slapende tegoeden? Absoluut niet, want wij helpen u op een eenvoudige manier en geheel gratis uw vergeten rekeningen, spaarboeken, levensverzekeringen en safes terug te vinden.

FINIMMOWEB

Bezoek de verkoopsite van onroerende goederen van de federale overheid.

Nieuws

Opgelet! Momenteel doen oplichters zich voor als medewerkers van de Algemene Administratie van Douane en Accijnzen waarbij zij u geld proberen af te troggelen. Aanvankelijk waren zij alleen actief in het Brusselse maar recent kwamen ook klachten binnen uit de streek van Charleroi. 
Door problemen met het gebouw zijn de registratie- en kadasterkantoren die zich in het administratieve gebouw in de Mollestraat in Asse bevonden, verhuisd.
Door problemen met het gebouw zijn de registratie- en kadasterkantoren die zich in het administratieve gebouw in de Mollestraat in Asse bevonden, verhuisd.
De betaling van de voorschotten op onderhoudsgeld door de DAVO zal voor de maand december uitgevoerd worden na 18/12/2017.
Als u hier vaste klant bent, dan heeft u het zeker gemerkt: onze website zit in een nieuw kleedje met als belangrijkste doel de toegang tot onze informatie voor u gemakkelijker te maken.

Verstoringen

Intervat ondervindt momenteel storingen. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.  
De website van de Davo is tijdelijk onbeschikbaar. Informatie over Davo vindt u hier.