Zelfstandigen & vrije beroepen

Jobfin
Image MyMINFIN

MyMINFIN

Maak via MyMinfin gebruik van de onlinediensten van de FOD Financiën en raadpleeg uw fiscale en patrimoniale gegevens. Dat kan met een pc, een tablet of een smartphone.
Image geregistreerd kassasysteem

HET GEREGISTREERD KASSASYSTEEM

Alle informatie over het geregistreerd kassasysteem in de horeca, een middel in de strijd tegen de btw-fraude.
Image Overheidsorganisatie van het jaar 2017

OVERHEIDSORGANISATIE VAN HET JAAR 2017

WINNER FEDERAL AWARD

Nieuws

De toepassing Intervat ondervindt momenteel enkele technische problemen, buiten de bevoegdheden van de FOD Financiën, waardoor sommige gebruikers er niet in slagen om btw-aangiften in te dienen.
De pro deo-diensten die door advocaten worden verstrekt in het kader van de juridische bijstand en door gerechtsdeurwaarders in het kader van de rechtsbijstand zijn momenteel onderworpen aan het nultarief (punt 28 van circulaire AAFisc nr.
Als u hier vaste klant bent, dan heeft u het zeker gemerkt: onze website zit in een nieuw kleedje met als belangrijkste doel de toegang tot onze informatie voor u gemakkelijker te maken.
Tussen Kerstmis en Nieuwjaar zijn onze 11 infocenters op 27, 28 en 29 december 2017 open en beantwoorden wij er uw vragen. Hou er rekening mee dat wij alleen vragen over de volgende onderwerpen beantwoorden:
Vanaf 1 januari 2018 zal de onroerende voorheffing op onroerende goederen gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest behandeld worden door de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit.

Perturbations

Intervat ondervindt momenteel storingen. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.