Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 344 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 344 resultaten

[OPGELOST] Telefonie probleem

Onze diensten zijn moeilijk bereikbaar per telefoon. We werken aan een oplossing om het probleem te herstellen. Bedankt voor uw begrip.

Attesten voor kinderopvang in 2022 - nationaal nummer

Als u of uw instelling kinderopvangactiviteiten organiseert die recht geven op een belastingvermindering, moet u de ouders een attest bezorgen en de gegevens meedelen aan de FOD Financiën.

[OPGELOST] e-DEPO Faillissementen – problemen met de pdf-documenten

U kan als curator problemen ondervinden bij het downloaden en afdrukken van pdf-documenten, noodzakelijk voor de betalingen. Onze IT dienst werkt eraan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. We zullen u hier informeren wanneer de problemen zijn opgelost en u dit opnieuw kan problemen.

Sluiting tijdens de eindejaarsperiode

Ons Contactcenter en onze diensten zijn gesloten vanaf vrijdag 23 december 2022 om 13 uur tot en met maandag 2 januari 2023. Uitzonderingen

[OPGELOST] Verstoorde telefonie

Onze diensten zijn moeilijk bereikbaar per telefoon. We werken aan een oplossing om het probleem te herstellen. Bedankt voor uw begrip.

Btw - Harmonisatie van de nalatigheids- en moratoriuminteresten vanaf 1 januari 2023

Door de inwerkingtreding van de wet van 20 november 2022 zullen de btw-rentevoeten voortaan jaarlijks herzien worden.

Herinnering: energiecrisis - algemeen betaaluitstel voor de betaling van de personenbelasting, de vennootschapsbelasting, de belasting niet-inwoners en de rechtspersonenbelasting - aanslagjaar 2022

De federale regering heeft maatregelen genomen om burgers en bedrijven te ondersteunen in deze moeilijke tijden van energiecrisis. Eén maatregel omvat een algemeen betaaluitstel voor alle betalingen voor het aanslagjaar 2022 in:

Pagina's